SİİRT / KURTALAN - Atatürk İlkokulu

Nis

Kütüphaneler Haftası nedeni ile okulumuz 3. ve 4. sınıf öğrencileri ilçe halk kütüphanesine bir gezi düzenledi. öğrencilerimiz burada kitap okuma etkinliği yaptı.

Nis

Mrt

Temel Eğitim Genel Müdürü Ebubekir Sıddık SAVAŞÇI, il milli eğitim müdürü Salih SADOĞLU, İlçe milli eğitim müdürü Faysel POLAT ile birlikte okulumuzu ziyaret edip öğretmenlerimiz ile hasbihal etti.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA OKULUMUZDA DEPREM TATBİKATI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Ara

Okulumuz 2-F Sınıfı Öğrencilerinin Yapmış Olduğu Geometrik şekiller Etkinliğin de Sınıf Öğretmenimizi ve tüm Öğrencilerimizi tebrik ederim.

Kas

24 Kasım öğretmenler günü saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başladı. Okulumuzun Konferans salonunda okulumuz 4-A Sınıfı  öğrencilerinin hazırlamış olduğu ŞİİR dinletisi ,  Günün anlam ve önemini belirtilen şiirler okundu konuşmalar yapıldı ve dolayısıyla okulumuzda görevli öğretmenlerimizle de bir dizi etkinliklerde bulunduk. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim.

Kas

Cumhuriyet'imizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün sonsuzluğa göçüşünün yıl dönümü dolayısıyla okulumuzda 10 Kasım Atatürk´ü Anma Programı gerçekleştirildi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ÜN aramızdan ayrılışının yıldönümü dolayısıyla anma programı tüm yurtta olduğu gibi, okulumuzda da yapıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan programda, Atatürk'ün Hayatı ve Fikirleri konusunda konuşmalar yapıldı, şiirler okundu. Anma programını okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz birlikte izlediler.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100' üncü yılı okulumuzda gerçekleştirilen etkinliklerle kutlandı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kutlamaları etkinlikleri kapsamında 21-28 Ekim 2023 tarihleri arasında Cumhuriyetimizin Kuruluş dönemi ile ilgili kitap sergisi  ziyareti etkinliği gerçekleştirildi.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı ilköğretim haftası okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutladık.

Bu eğitim öğretim yılının Tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve tüm eğitim camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Eyl

OKULUMUZDA 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE BAŞI ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTISI YAPILDI.